Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
12.590 Ft (9.913 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Remington D5710 HAJSZÁRÍTÓ

Ár:
12.590 Ft (9.913 Ft + ÁFA)
Menny.:db

      

Leírás

Gyors, kíméletes hajszárítás
A Thermacare Pro 2200 hajszárítóval kevesebb hő felhasználásával gyorsan végezheted a hajszárítást; a kívánt védelmet úgy biztosítja számodra, hogy közben nem kell a frizura stílusát érintő kompromisszumokba bocsátkoznod. Ez az erőteljes, mégis gyöngéd hajszárító egy 2200 W -os hajszárító teljesítményének megfelelő sebességgel ugyanakkor kevesebb hő kibocsátásával biztosítja a gyors és kíméletes hajszárítást. A divatos matt fekete hajszárítónak nemcsak a megjelenése gyönyörű, de egyenletes hőeloszlást és antisztatikus hatást biztosító ionos kerámia ráccsal is rendelkezik. A hátsó rács levehető és könnyen tisztítható, ezért a karbantartása sokkal egyszerűbb, mint korábban volt. A csúszkás hőszabályzóval három hő és két sebesség fokozat között tudsz választani, így a számodra legkedvezőbb hőmérséklet és légáramlás kombinációt tudod beállítani. A hideglevegő fúvó funkció segít a frizurád rögzítésében.


Jellemzők:

Extra védelem a hajnak: gyorsabb szárítás, alacsonyabb hőfokon*
Teljesítmény: 2000W, 80 km/h fúvási sebesség
Gyorsabb szárítás (2200 W hajszárító működésének megfelelő sebesség), alacsonyabb hőfokon: nagyobb védelmet biztosít
Beépített kerámia -ionos gyűrű a levegőkimeneti rácson: egyenletes hőmérséklet eloszlást és antisztatikus hatást biztosít
Keskeny szűkítőfej
3 hőmérséklet-, és 2 sebesség fokozat
Cool Shot: külön gomb hideg levegő fúvásra
A levegőbemenetnél levő rács levehető, így könnyen tisztítható
Akasztófül