Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fizetés, szállítás

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

 1. Szállítási módok:

1.1.Személyes átvétel

A) helyszíni átvétel: a megrendelt termékek díjmentesen átvehetők a 6120. Kiskunmajsa, Fő utca 88. szám alatti üzletünkben, amely előzetes egyeztetéshez kötött a várakozások elkerülése érdekében.

A Vásárlónak lehetősége van arra, hogy a megrendelt termékeket kiskunmajsai ügyfélszolgálatunkon (H-6120. Kiskunmajsa, Fő utca 88.) személyesen, vagy az Ön által megjelölt személy vegye át. A megrendelt termék átvételének lehetséges időpontjáról, a termék beérkezését követően automatikus üzenetet küldünk a megadott e-mail címre.

Ügyfélszolgálat címe: H-6120. Kiskunmajsa, Fő utca 88.

Ügyfélszolgálat nyitvatartási idő:

  • Hétfő-Péntek: 9-16 óráig
  • Szombat: 9-11 óráig

 

1.2. Házhozszállítás

A házhozszállítás egy külön szolgáltatás, amely nem kapcsolódik közvetlenül a termékekhez. A szállítási módot külön szolgáltatásként van lehetőség megrendelni, amely a rendeléshez kapcsolódó számlán külön tételként fog megjelenni. 

A megrendelt termékek kiszállítását saját flottával vagy futárszolgálattal végezzük. A házhozszállítási szolgáltatás külön díjköteles.

A) saját flottás házhoz szállítás: a házhozszállítás saját tehergépjárművel történik Kiskunmajsa (beleértve: Bodoglár, Kígyós, Ágasegyháza dűlő, Tajó településrészeket is), Zsana, Harkakötöny, Tázlár, Szank, Jászszentlászló, Móricgát, Petőfiszállás, Csengele, Kistelek, Kömpöc, Csólyospálos, Üllés településekre

B) MPL házhoz szállítás: az 50.000 Ft-ot, illetve 30 kg-ot meg nem haladó csomagokat a Magyar Posta Logistic szállítja házhoz Magyarország területére.

C) Kova Trans házhoz szállítás: az 50.000 Ft-ot, illetve 30 kg-ot meghaladó csomagokat a Kova Trans Kft szállítja házhoz Magyarország területére.

 

2. Szállítási díjak


A) helyszíni átvétel díjmentes a 6120. Kiskunmajsa, Fő utca 88. szám alatt, de előzetes egyeztetéshez kötött.

B) saját flottás házhozszállítás díja Kiskunmajsa (beleértve: Bodoglár, Kígyós, Ágasegyháza dűlő, Tajó településrészeket is), Zsana, Harkakötöny, Tázlár, Szank, Jászszentlászló, Móricgát, Petőfiszállás, Csengele, Kistelek, Kömpöc, Csólyospálos, Üllés településekre

  • !!! 2022. december 20-ig a 15.000 Ft-ot meghaladó vásárlások esetén INGYENES !!! 
  • 2.490 Ft a 15. 000 Ft alatti vásárlások esetén.

       (Az akciós időszakot követően -2022. december 21-től: a 80.000 Ft alatti megrendelések esetén 2.490 Ft, felette ingyenes a szállítás)

C) MPL házhoz szállítás díja: 2.490 Ft, amely az 50.000 Ft-ot, illetve 30 kg-ot meg nem haladó csomagok házhoz szállítására vehető igénybe, Magyarország területén.

D) Kova Trans házhoz szállítás díja 14.990 Ft, amely az 50.000 Ft-ot, illetve 30 kg-ot meghaladó csomagok házhoz szállítására vehető igénybe, Magyarország területén.

A fenti szállítási feltételek és díjak kizárólag a webáruházban történő vásárlás esetén érvényesek és tájékoztató jellegűek.

 SZÁMLÁZÁS, FIZETÉSI MÓDOK

 A számlát minden esetben az Electrics.hu webáruház tulajdonosa, a Variko Favorit Kft. állítja ki, amely tartalmazza a termék vételárát és a szállítási költséget (ha van).

A megrendeléskor az alábbi fizetési módok közül van lehetőség választani.

- készpénzes: személyes átvétel esetén az ügyfélszolgálaton készpénzzel történő fizetési mód

- bankkártyás: személyes átvétel esetén az ügyfélszolgálaton bankkártyával történő fizetési mód

- utánvét: futárszolgálattal történő házhoz szállítás esetén a szállítónál készpénzben vagy bankkártyával történő fizetési mód, a kiállított számla alapján.

- előre utalás: személyes átvétel, illetve házhoz szállítás esetén a termék és a választott kiegészítő szolgáltatások ellenértékének a vállalkozás (Varkio Favorit Kft.) bankszámlaszámára történő előzetes megfizetése számla vagy előlegbekérő alapján. A termékek átvételére, illetve kiszállítására a vételár bankszámlára történő beérkezését követően van lehetőség