Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
12.290 Ft (9.677 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Yenkee YPB 3010 POWER BANK

Ár:
12.290 Ft (9.677 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Yenkee
Yenkee YPB 3010 POWER BANK

Leírás

ITT AZ ÓRIÁS!
A 30 000 mAh kapacitás már valami. A kapacitásommal az eszközöket több napig teljesen feltöltött állapotban lehet tartani. Ezen felül, egy pár USB kimeneti portnak köszönhetően, egyszerre két eszközt is táplálhatsz.
BIZTONSÁGOSAN ÉS GYORSAN
Túlfeszültség, rövidzárlat, túltöltés, túlzott lemerülés, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelemmel vagyok ellátva. Tehát, szinte minden ellen. Igen... és elég gyorsan töltök. Egyenesen két amper közvetlenül a mobiltelefonodba.
EGYSZERŰEN ÉS ÜGYESEN
Három különböző USB bemeneti port van a testemen, melyekkel feltölthetsz. Többé nem kell aggódnod, hogy melyik kábel van veled. Amit szintén értékelni fogsz, az LCD kijelző mutatja az akkumulátor fennmaradó kapacitását.

SPECIFIKÁCIÓ:
Akkumulátor Li-ion polimer
Kapacitás 30 000 mAh
Anyag ABS
Bemenet Micro USB: DC 5 V / 2 A
  USB C: DC 5 V / 2 A
  Lightning: DC 5 V / 1,5 A
Kimenet DC 5 V / 2.1 A + DC 5 V / 1 A
Méretek 165 x 82 x 32 mm
Tömeg 640 g

A tartós adathordozó eszközök vonatkozásában: