Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
31.390 Ft (24.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Valera 647.03 DUPLAHULLÁM IONIC HAJSÜTŐVAS

Ár:
31.390 Ft (24.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Valera
Valera 647.03 DUPLAHULLÁM IONIC HAJSÜTŐVAS

Leírás

Valera hullám vas. Nagyméretű professzionális duplahullámosító.

Kerámia bevonattal borítva a kíméletes és biztonságos formázásért.

Folyamatos elektronikus hőmérsékletszabályozással 210 celsius fok hőmérsékletig.

Ultra gyors felfűtés.
Professzionális használatra tervezve.

Az ion generátor negatív töltésű ionokat állít elő, elősegítve ezzel a haj megfelelő hidratáltságának fenntartását. A fokozott hidratáció elősegíti a haj kondicionáltságának megőrzését, regeneráló hatása van, illetve a hajat puhábbá és könnyebben formálhatóvá teszi. A negatív töltésű ionok csökkentik a szálló haj elektrosztatikus töltöttségét és megakadályozzák a nem kívánt hullámokat is.
A kerámia bevonat lehetővé teszi a legtökéletesebb hőelőszlást, így a haj kíméletesen formálható, károsodás nélkül.

A hideg végnek köszönhetően nagyobb mennyiségű haj is hullámosítható, a végek összeszorításával,anélkül, hogy az megégetné az ujjunkat.

Pontosan és folyamatosan szabályozható hullámlap hőmérséklet (140°C – 210 °C), melyet digitális kijelzőn ellenőrizhetünk. 60 perc után automatikusan kikapcsol, és figyelmeztet a lehűlésről is.
Lágy tapintású markolat, biztonságos és kényelmes fogást tesz lehetővé.
A 3 méter hosszúságot forgó kábel kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé professzionális körülmények között.

2 év garancia

A tartós adathordozó eszközök vonatkozásában: