Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
36.190 Ft (28.496 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Sencor SFN 5011WH LÉGHŰTŐ

Ár:
36.190 Ft (28.496 Ft + ÁFA)
Menny.:db

      

Leírás

A Sencor SFN 5011WH készülék jól áttekinthető LED kijelző segítségével, vagy a távirányítóval intuitív módon működtethető. A 3 fordulatszám kényelmesen beállítható, kiválasztható a kívánt üzemmód, vagy az időkapcsoló segítségével a készülék automatikus kikapcsolása 1/2/4/8 órára állítható be. A kijelzőn vagy a távirányítón egyszerűen bekapcsolható az első rács oszcilláló mozgása (swing). Így a készülék egyenletesen osztja el a levegőt a helyiségben. A levegő függőleges áramlásának az iránya kézzel állítható be. A készülék tartályába 3 liter vizet lehet betölteni. A tartály kivehető, kényelmesen tölthető és tisztítható. A hűtés hatékonysága tovább növelhető a készülékhez mellékelt akkumulátorok segítségével (használat előtt a fagyasztóba kell tenni).

A készülékben SFX 003 szűrő van, amely kivehető és ismételten tisztítható. Megfelelő ápolás esetén a szűrő becsült élettartama 3 év is lehet. A nyári szezon befejezése után használja a speciális „szűrőszárítás” üzemmódot. 3 másodpercig tartsa benyomva a „Speed” gombot, majd a 20 perces program gondoskodik a szűrő tökéletes megszárításáról. A száraz szűrő a legjobb kondícióval várja a következő szezont és nem kell félni a penészgombák vagy a mikrobák elszaporodásától sem.

A készülék kompakt méretei és formatervezése lehetővé teszi a kényelmes mozgatást. A készüléket ott állíthatja fel, ahol arra szüksége van. A fogantyúnál megfogva - akár teli tartállyal is kényelmesen áthelyezhető vagy eltolható a készülék.
 
SENCOR LÉGTISZTÍTÓK
A Sencor levegőtisztítók az elegáns megjelenés mellett, hatékony megoldásokat kínálnak a levegő minőségének javítására otthonában vagy irodájában. A háromlépcsős szűrési rendszer biztosítja a lehető legnagyobb hatékonyságot, míg az UV-C sugárzás elpusztítja a különböző vírusokat, baktériumokat és a penészt.


SENCOR PÁRÁSÍTÓK
Egy párásító készüléknek nem kell feltétlenül egy unalmas doboznak lennie, ami csak akadályozza Önt szobában. A Sencor ezeket az eszközöket úgy tervezi, hogy tökéletesen illeszkedjen bármilyen bútorhoz vagy szobanövényhez.

 
3 AZ 1-BEN:
levegő hűtés
levegő párásítás
levegő tisztítás
3 FORDULATSZÁM:
alacsony / közepes / magas
légáramlási sebesség 6 m/s
3 ÜZEMMÓD:
„Natural” üzemmód, imitálja a természetes szellőt
„Normal” üzemmód, konstans intenzitással hűt
„Sleeping” üzemmód, kellemes klímát biztosít az alvás ideje alatt


JELLEMZŐK:
Távirányító
Működtető LED panel
Időkapcsoló 1/2/4/8 órás beállítással
Az első rács automatikus oszcilláló mozgást (swing) végez, a levegő egyenletes elosztása érdekében
Kivehető 3 l-es víztartály
Kivehető és tisztítható szűrő
Eltárolás előtt bekapcsolható hűtőbetét szárító funkció
Beépített fogantyú és 4 kerék a kényelmes mozgatáshoz
2 hűtő akkumulátor a még hatékonyabb hűtés érdekében


TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:
Légáramlási sebesség 6 m/s
Légáramlás 90 m³/s
Zajszint: 45 – 57 dB, a kiválasztott üzemmódtól függően
Ajánlott helyiségméret 12 - 15 m2
Fordulatszám fokozatok száma 3
Rács vízszintes mozgatása - auto swing
Rács függőleges beállítása - kézi
Teljesítményfelvétel - 45 W
Magasság - 59,5 cm
Szélesség - 22,7 cm
Mélység - 22 cm
Szín - fehér
Tömeg - 3,5 kg