Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
15.490 Ft (12.197 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Sencor SCG 3550SS KÁVÉDARÁLÓ

Ár:
15.490 Ft (12.197 Ft + ÁFA)
Menny.:db

      

Leírás

A Sencor SCG 3550SS kávédaráló  egyszerre 60 gramm kávébab darálására képes egyidejűleg, amely akár 12 csésze kávéhoz is elegendő lehet. A titánból készült aprító kés gondoskodik az egyenletes darálásról, és lehetővé teszi dió, mák, gyógynövények és fűszerek őrlését egyaránt. A készülék csak zárt fedél esetén működik a biztonságos használat érdekében.


NEMCSAK A KÁVÉT KÉPES KEZELNI
A kávédaráló segítségével egyszerűen darálhat mákot, diót, gyógynövényeket vagy egyéb fűszereket. Sokkal gyakrabban fogja használni, mint az Ön gondolná.
 
HATÁROZZA MEG ÖN AZ ŐRLÉS FINOMSÁGÁT
Az őrlés finomságát Ön határozhatja meg a működtetést hosszától függően. Minél hosszabban darál, annál finomabb szemcsés lesz a végeredmény.

KIFINOMULT FORMATERVEZÉS
A kávédaráló egy különleges rozsdamentes acélból készült kés segítségével őröl. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a mindig egyenletes őrlést. Egyszerre 50 gramm kávébab őrlésére van lehetősége, ami akár 10 csésze kávé elkészítésére elegendő.
 
BIZTONSÁGOS ÜZEMELTETÉS
A csúszásgátló lábak biztosítják a készülék stabilitását, a biztonsági zár garantálja, hogy a kávédaráló csak a lezárt tetővel induljon el. Ez a működést teljesen biztonságossá és egyszerűvé teszi.


JELLEMZŐK:
A tartályba 60 g szemes kávé tölthető, amelyből 12 csésze kávé főzhető
Elegáns krómozott kapcsológomb
A hálózati vezeték a talprészbe csévélhető
Kompakt kivitel, ideálisan lehet munkalapon használni
Biztonsági kapcsoló, a darálót fedél nélkül nem lehet bekapcsolni
Csúszásgátló lábak a stabil és biztonságos daráláshoz

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:
Feszültség és frekvencia: 220-240 V, 50-60 Hz
Teljesítmény: 200 W
Zajszint: 80 dB
Hálózati vezeték hossza: 65 cm
Méretek (sz×mé×ma): 100 × 135 × 216 mm
Tömeg: 1,1 kg