Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
12.890 Ft (10.150 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Mac audio MOBIL STREET 16.2 HANGSZÓRÓ

Ár:
12.890 Ft (10.150 Ft + ÁFA)
Menny.:db

      

Leírás

Maximális akusztikai teljesítmény a modern technológiával ötvözve. Ahhoz hogy létrehozzunk egy hiteles és átlátható hangot szükség van a fejlesztésekre, pontosságra és precizításra. A macAudio mérnökei ezért használják a hangszóróik tervezéséhez a Klippel lézeres mérési technológiát, hogy abszolút szimmetrikus és központos mágneses mezot hozzanaj létre. A hagyományos módszerekkel szemben igy lehet tökéleteset alkotni.

Megbízhatóság és hatékonyság. A Mac Mobil Street alkatrészei rendkívul megbízhatóak, kombinálva a magas hatásfokkal. Kis súly, extra könnyu speciális hab perem, többszörösen préselt levegon szárított cellulóz membrán. Hatalmas rugalmasságot biztosítanak ezek az alkatrészek, melyhez hozzájárul a húzott, szilárd acél kosár, melyre a hangtekercs hutése érdekében nyílásokat terveztek.

A szemnek is gyönyöru. Nem csak akusztikalag jók ezek a hangszórók, de a látvány is lenyugözo. Látszik rajta az aprólékos munka és a gondos tervezés. Speciális macAudio design.

Gyári helyekre tervezték. A macAudio mérnokei azokra gondoltak a tervezéskor, akik csak a hangszórókat akarják lecserélni az igényesebb zenehallgatásért. Úgy alakították ki a hangszórókat, hogy azok az autókban kialakított gyári helyekre könnyen illeszthetek legyenek, különféle átalakítások nélkül. Ebben a legjobban a Mac Mobil Street hangszórók!


Fobb jellemzok:

Több rétegu bevonattal ellátott levegon szárított papir membrán
Klippel lézeres mérorendszerrel optimalizált felfüggesztés és mágneses mezo
Könnyu, speciális, ultrakönnyu, nagy hatásfokú habperem
Tömör acél kosár kiegészíto hangtekercs szellozéssel a jobb hoelvezetés és terhelhetoség érdekében
Anodizált polikarbonát magassugárzók titán stilusban

Technikai adatok:

2 utas koaxiális hangszóró
Zenei teljesítmény: 200W
RMS teljesitmény: 50W
Érzékenység: 91dB
Impedancia: 4 Ohm
Frekvencia tartomány: 38-21.000Hz
Vágási frekvencia: 4.300Hz
DIN Méret: 16,5cm
Külso átméro: 165mm
Vágási méret: 142mm
Beépítési mélység: 55mm
Szerelési magasság: 10mm

A következo autómodellekbe illesztheto gyári helyekre (Hogy biztosan illesztheto, kérjen tanácsot szakembertol. Elképzelheto, hogy az Ön autójához egy kiegészíto keretre is szükség lehet. Autó tipus, modell és évjáratban lehetnek eltérések.):
Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Crysler, Citroen, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Lada, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, VW