Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
43.990 Ft (34.638 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Jbl STAGE122 MÉLYSUGÁRZÓ

Ár:
43.990 Ft (34.638 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Jbl
Jbl STAGE122 MÉLYSUGÁRZÓ

Leírás

A JBL Stage autós mélynyomókat úgy tervezték, hogy nagy teljesítményű, alacsony torzítású basszust adjanak, és akár 1000 watt csúcsteljesítményt is képesek legyenek kezelni. (Három méretben kapható – 8" (200 mm), 10" (250 mm), 12" (300 mm) – a kompakttól a limuzinig minden méretű járműhöz.) Ezek a mélysugárzók könnyű, de merev polipropilén mélysugárzókúpokkal rendelkeznek hi-roll gumi burkolattal, amik nagy hatékonyságot és szuper tartósságot biztosítanak a legjobb interfésszel a különféle erősítőkhöz. Végül mélynyomóink és hangszóróink a világ legjobb jelátalakító mérnökei egyenként tesztelik, hogy biztosítsák az összetéveszthetetlen JBL hangzást.

Jellemzők

  • Teljesítménykezelés: 250 Wrms, 1000 W csúcs
  • Érzékenység (@2.83V/1m): 91dB
  • Frekvencia átvitel: 34Hz – 200Hz
  • Hangtekercs átmérője: 2 hüvelyk (50 mm)
  • Impedancia: 4 ohm

Kiváló tervezés és minőség
Az autóipari minőségű anyagokból készült polipropilén kúpok és gumi burkolatok tiszta reprodukálást és nagy tartósságot biztosítanak. Minden a basszusról szól!
 
Precízen hangolt
A hangszórók gondosan hangoltak, hogy magas hangerőt és alacsony torzítást biztosítsanak. Ez azt jelenti, hogy a szokásos specifikációkat és a hangsugárzók jellemzőit is figyelembe veszik a JBL hangolásakor.

HARMAN megbízhatósági vizsgálat
A JBL hangszórókat szigorú tesztelési folyamaton kell átesni. A JBL lefagyasztja, melegíti, rázza, ultraibolya fénnyel tesztel és hajtja teljes hangerővel napokig hangszóróit.

Megfizethető áron
Ez a JBL – az a hangszóró és hangzás, amely több mint 70 éve rabul ejti az audio rajongókat. Nincs is jobb, mint JBL hangzással autózni.

A tartós adathordozó eszközök vonatkozásában: