Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
25.690 Ft (20.228 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Einhell TE-RS 18 LI SOLO EXCENTERCSISZOLÓ

Ár:
25.690 Ft (20.228 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Einhell
Einhell TE-RS 18 LI SOLO EXCENTERCSISZOLÓ

Leírás

Akkus excenter csiszoló
TE-RS 18 Li-Solo
Cikkszám 4462010
A Power X-Change termékcsalád tagja
Fordulatszám szabályozó elektronika
Excenter elv: finom csiszolás még nagy teljesítmény esetén is
Softgrip felület a biztos és kényelmes munkavégzésért
Erős mikro tépőzáras csiszolóvászon rögzítés
Beépített és csatlakoztatható (külső) porelszívás
1x csiszolóvászonnal (P80)
Akkumulátor és töltő nélkül (ezeket külön vásárolhatja meg)

Termékleírás
Az Einhell TE-RS 18 Li - Solo akkumulátoros excenter csiszolójával könnyedén és kötöttségek nélkül dolgozhat az otthonában, a garázsban vagy a műhelyben. Az akkumulátoros excenter csiszoló a Power X-Change család tagja. A nagyteljesítményű, lítium-ion cellás akkumulátorokat a Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékéhez használhatja. Mindegy, hogy puha vagy kemény anyagot kell megmunkálnia, esetleg fával, fémmel vagy kővel dolgozik: a fordulatszám szabályozó elektronika segítségével mindig a megmunkálandó anyag sajátosságaihoz igazíthatja a fordulatszámot. Az excenter elvnek köszönhetően még nagy teljesítmény mellett is a lehető legfinomabb csiszolási eredményt fogja elérni. A biztonságos és kényelmes munkavégzésről a Softgrip felület gondoskodik. A csiszolóvásznat mikro tépőzáras megoldással rögzítheti a készülékre. A tépőzárnak köszönhetően a cserét is pillanatok alatt megoldhatja. A munkaterület tisztán tartása érdekében a készüléket beépített porelszívóval szerelték fel. Az excenter csiszolóhoz külső porelszívót is csatlakoztathat. A készülékhez mellékelünk egy csiszolóvásznat (P80) is. A terméket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk; ezeket külön vásárolhatja meg.
 

Műszaki adatok
Rezgésszám 14.000 - 22.000 min^-1
Rezgőkör 2 mm
Csiszolókorong átmérője 125 mm
Csiszolópapír átmérő 125 mm
Üresjárati fordulatszám 7000 min^-1 - 11000 min^-1
Logisztikai adatok
Termék súlya (kg) 1.15
Bruttó súly (kg) 1.49
Egyedi csomagolás mérete 180 mm x 150 mm x 180 mm

A tartós adathordozó eszközök vonatkozásában: