Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
11.390 Ft (8.969 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Einhell TC-LL 1 LÉZERES SZINTEZŐ

Ár:
11.390 Ft (8.969 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Einhell
Einhell TC-LL 1 LÉZERES SZINTEZŐ

Leírás

Lézeres szintező készülék
TC-LL 1
Cikkszám 2270095


Lézeres szintezőként vagy egyszerű vízmértékként is használható
Vízszintes, függőleges és átlós lézer vonalak, valamint pontlézer
Pontos beállítás a beépített szintező segítségével
Pontlézer a pontos magasságátvitelhez
Biztos fogás és kényelmes használat a Softgrip felületnek köszönhetően
Mellékelt rugalmas fali tartókonzollal a kényelmes munkavégzés érdekében
2x 1,5 V AAA típusú elemmel üzemeltethető (az elemeket külön vásárolhatja meg)

Termékleírás
Az Einhell TC-LL 1 lézeres szintezőjére mindig számíthat, ha nagy pontosságú munkákat kell elvégeznie. Mindegy, hogy a házban, építkezéseken vagy felújítási munkákhoz, esetleg bútorok összeszereléséhez használja, vagy a falra rögzítendő tárgyak pontos helyét szeretné vele kimérni; a felhasználás módjának tényleg csak az Ön képzelete szabhat határt. A lézeres szintező hatótávolsága öt méter. A készüléket vízmértékként használva rendkívül pontos méréseket végezhet. Mivel méterenként mindössze 0,5 mm-es eltéréssel kell számolnia, így nem csak a lézer pontok, hanem a kivetített vonalak is pontosak lesznek. A lézeres szintezővel egyszerűen kivetítheti azt a lézer vonalat, amelynek mentén rögzíteni szeretné a falra a tárgyakat. Mindegy, hogy vízszintes, függőleges, vagy átlós vonalakra van szüksége, a rugalmas fali tartókonzolt használva egyik sem jelenthet gondot. A beépített szintezőnek köszönhetően teljesen pontosan beállíthatja a lézert. A pontlézer pontos magasságátvitelt biztosít a helyiségekben. A Softgrip felület tovább növeli a komfortérzetet, és a rugalmas fali tartókonzollal együtt még kényelmesebb munkavégzést biztosít. A tartókonzol megtalálható az Einhell TC-LL 1 lézeres szintező gyári csomagolásában.

Műszaki adatok
Munkatartomány - sáv 5 m
Munkatartomány - pont 20 m
Lézerosztály II
Lézerdióda 650 nm
Pontosság 0.5 mm/m
Logisztikai adatok
Termék súlya (kg) 0.12
Bruttó súly (kg) 0.43
Egyedi csomagolás mérete 111 mm x 66 mm x 202 mm

A tartós adathordozó eszközök vonatkozásában: