Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
19.190 Ft
15.090 Ft (11.882 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 4.100 Ft
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Cata X-MART 10 MATIC INOX SZELLŐZTETŐ VENTILÁTOR

Ár:
19.190 Ft
15.090 Ft (11.882 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 4.100 Ft
Menny.:db
Gyártó: Cata
Cata X-MART 10 MATIC INOX SZELLŐZTETŐ VENTILÁTOR

Leírás

A Cata X-Mart Matic szellőztető ventilátorok formatervezett kialakításának nem csak esztétikai, hanem áramlástechnikai szerepe is van. A hasonló teljesítményű, hagyományos kialakítással rendelkező társaihoz képest alacsonyabb zajszint jellemzi. Előlapja egy mozdulattal, szerszámok használata nélkül levehető ill. ugyanilyen egyszerűen a készülékre visszahelyezhető. Ez lehetővé teszi a ventilátor könnyű és hatékony tisztántarthatóságát, amely a várható élettartamát pozitívan befolyásolhatja.
Automata előlapjának köszönhetően megakadályozható a nemkívánatos visszaáramlás, amely mellékhelyiségek és többfelhasználós légtechnikai rendszerek (pl. társasházak közös strangja) esetén lehet kimondottan előnyös.
Speciális csapágyazásának köszönhetően falsíkba és mennyezetbe egyaránt beépíthető. Az X-Mart ventilátorok ún. Quck Fix Grip egyedi rögzítőrenndszere gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé. A rögzítés nem igényel külön fúrást, tiplik és csavarok nélkül is megvalósítható.

Elérhető változatok:
- Standard, kapcsolóról üzemeltethető
- Utószellőztető funkcióval rendelkező kivitel (T)

cikkszám: 01045000
átmérő: 100 mm
feszültség: 230 V
teljesítmény: 15 W
szín: inox
légszállítási adatok: (*max. légszállítás szabad kivezetés esetén / EN61591 szabvány szerint) 98 m3
zajszint: 38 dB(A) min-max
súly: 0.64 kg
exkluzív megjelenés,levehető előlap,falba és mennyezetbe is építhető,QUICK FIX GRIP gyorsrözítő rendszer,automata zsalu, 2 év garancia

A tartós adathordozó eszközök vonatkozásában: