Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
22.690 Ft (17.866 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Bosch MSM2650B BOTMIXER

Ár:
22.690 Ft (17.866 Ft + ÁFA)
Menny.:db

      

Leírás

Kivaacute;loacute; eredmeacute;nyek

bull; 600 Wattos motor - alacsony zajszint, kouml;nnyű eacute;s gyors műkouml;dteteacute;s

bull; Innovatiacute;v, eacute;les, neacute;gyszaacute;rnyuacute; QuattroBlade penge - megkouml;nnyiacute;ti a puuml;reacute;siacute;teacute;s, kevereacute;s eacute;s apriacute;taacute;s folyamataacute;t.

Keacute;nyelem

bull; Puuml;reacute;siacute;teacute;s, kevereacute;s eacute;s peacute;pesiacute;teacute;s: az ergonoacute;mikus fogantyuacute; kouml;nnyű Clever Mixx touml;keacute;letesen keacute;zbe illik ami kouml;nnyeddeacute; eacute;s egyszerűveacute; teszi a munkaacute;t.

bull; Kifrouml;ccseneacute;smentes uuml;zem, haacute;la az uacute;j, innovatiacute;v botmixerszaacute;rnak.

bull; A magas minőseacute;gű rozsdamentes aceacute;l mixerszaacute;r eacute;lelmiszer biztonsaacute;gi szempontboacute;l megfelelő, iacute;ztelen eacute;s az anyaga nem sziacute;nez. Ideaacute;lis forroacute; levesek, mint a saacute;rgareacute;pa- vagy paradicsomleves előkeacute;sziacute;teacute;seacute;hez.

bull; Kouml;nnyű tisztiacute;thatoacute;saacute;g: minden tartozeacute;k mosogatoacute;geacute;pben tisztiacute;thatoacute;: a nemesaceacute;l keverőszaacute;r, a habverő, a kehely eacute;s az univerzaacute;lis apriacute;toacute; is (a fedeleacute;t kiveacute;ve).

Biztonsaacute;g

bull; Minden műanyag alkatreacute;sz, amely az eacute;tellel eacute;rintkezik, BPA mentes

bull; Biztonsaacute;gizaacute;r: bayonett-zaacute;r a geacute;p eacute;s a botmixer-szaacute;r kouml;zouml;tt

Rugalmassaacute;g

bull; Levehető nemesaceacute;l keverőszaacute;r

bull; Habverő felteacute;t

bull; Kezes kis apriacute;toacute; a gyoacute;gynouml;veacute;nyek, dioacute;, hagyma, huacute;s, sajt, stb apriacute;taacute;saacute;hoz. Praktikus fedeacute;l a friss eacute;s tiszta hűteacute;seacute;rt.

bull; Aacute;tlaacute;tszoacute; keverő/meacute;rőpohaacute;r, fedeacute;llel a friss eacute;s tiszta hűteacute;si moacute;deacute;ret.