Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
20.890 Ft (16.449 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Babyliss C455E HAJSÜTŐ VAS

Ár:
20.890 Ft (16.449 Ft + ÁFA)
Menny.:db

      

Leírás

Szalon teljesítményű 28 mm-es göndörítő pálca a hosszantartó hullámokért. A tökéletesen csiszolt, valódi titán test lehetővé teszi a tökéletes hőátadást, neked csak a kreativitással és a hosszantartó eredménnyel kell törődnöd! Az extrán nyújtott test, tökéletes hosszú haj göndörítéséhez. A termék Salon Brilliance családunk tagja, nézd meg a családhoz tartozó többi készüléket is!


6 digitális hőfokbeállítással, egészen 210 deg; C-ig melegíthető, a készülék, mely az Advanced Ceramics trade; fűtőrendszer segítségével, folyamatosan fenntartja a magas hőmérsékletet használat közben, a gyors és egyszerű használat érdekében.

Tulajdonságok és Tartozékok:

nbsp;bull; Maximális hőmérséklet: 210deg;C
bull; 28mm széles titánium készüléktest
bull; Kerámia bevonat(ellenálló, ultra-sima felület, egyenletes hőfok tartása, fokozottabb védelem)
bull; Ultra-gyors felfűtés
bull; Advanced Ceramics trade; fűtési rendszer, amely minden szakaszban folyamatosan magas hőt tart fenn a szalon eredmény elérése érdekében.
bull; 6 digitális hőmérséklet fokozat 160deg;C - 200deg;C között
bull; Automatikus kikapcsoló funkció
bull; 2,5m-es forgó zsinór
bull; Hőálló alátét és kesztyű