google-site-verification=M0PlJWsKTgxXQEff3M4MweeGUWf4bZd0xwVBAOC8VMk
Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
15.690 Ft (12.354 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Babyliss C453E HAJSÜTŐ VAS

Ár:
15.690 Ft (12.354 Ft + ÁFA)
Menny.:db

      

Leírás

Professzionális 38mm-es hajsütővas, laza fürtök létrehozására. Kvarc-kerámia test, könnyen használható csipesszel, a tökéletesen laza fürtökhöz. Az extrán nyújtott test kifogástalan a hosszú haj göndörítéséhez.


6 digitális hőfokbeállítással, egészen 210 deg; C-ig melegíthető, a készülék, mely az Advanced Ceramics trade; fűtőrendszer segítségével, folyamatosan fenntartja a magas hőmérsékletet használat közben, a gyors és egyszerű használat érdekében.


TIPP: Helyezd a csipeszt a hajtincs fölé, ha azt akarod, hogy a fürt befele csavarodjon. Ha azt szeretnéd, hogy a hajad kifele csavarodjon, helyezd a csipeszt a hajtincs alá. Tekerd fel a hajad addig a pontig, ahonnan a hullámnak (fürtnek) kezdődnie kell, vigyázva arra, hogy a vas ne érintse meg a fejbőrt. Tartsd a vasat egy pár másodpercig a hajon, a hajszálak természete és haj hosszának függvényében. Tekerd le a tincset amikor a haj érintése meleg (nem forró). Még szorosabb és rugalmasabb fürtök kialakítására, tekerj fel kisebb hajtincseket. Lazább hullámok készítéséhez, nagyobb hajtincseket használj.

Tulajdonságok és tartozékok:

bull; Maximális hőmérséklet: 210deg;C
bull; 38mm széles készüléktest
bull; Kerámia bevonat(ellenálló, ultra-sima felület, egyenletes hőfok tartása, fokozottabb védelem)
bull; Ultra-gyors felfűtés
bull; Advanced Ceramics trade; fűtési rendszer, amely minden szakaszban folyamatosan magas hőt tart fenn a szalon eredményeként.
bull; 6 digitális hőmérséklet fokozat 160deg;C - 200deg;C között
bull; Automatikus kikapcsoló funkció
bull; 2,5m-es forgó zsinór
bull; Hőálló alátét és kesztyű