Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
57.190 Ft (45.031 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Babyliss 6750DE HAJSZÁRÍTÓ

Ár:
57.190 Ft (45.031 Ft + ÁFA)
Menny.:db

      

Leírás

Az olasz hajszárítók csúcsa!nbsp; Ez a 2200W-os olasz gyártású, professzionális Digitális motoros hajszárító, 143 km/h levegősebességre képes, ion technológiával. mely erőteljes szárítást biztosít, akár egy szalon hajszárító!nbsp; A 3 hő-/2 sebesség beállítás, valamint, a zárolható hideglevegő gomb, különféle kombinációkat kínál a teljes szárításhoz és a megfelelő hajstílus beállításához!nbsp; Kerámia és szuper-ionos technológiával simítja a hajat szárítás közben, a gyönyörű, fényes, nem szálló végeredmény érdekében. A csomagolás tartalmaz két ultra-vékony koncentrátor fúvókát a sima hajstílus megteremtésére, valamint egy nagy befúvót a természetes fürtök fokozása érdekében!

Tulajdonságok és tartozékok:

2200W teljesítményű, professzionális digitálismotor
143 km/h légfúvási sebesség
Olasz gyártmányú
ION funkció: Biztosítja, hogy hajszálaid ne töltődjenek fel, így nem fog szállni, még a frissen mosott hajad sem. Frizurádnak ragyogó hatást kölcsönöz, valamint elősegíti a hajápoló készítmények jótékony hatását.
Kerámia technológiával simítja a hajat szárítás közben, a gyönyörű, fényes végeredmény érdekében.
2 sebesség és 2 hőmérséklet fokozat, vékony és vastag szálú hajhoz egyaránt
Zárolható hideglevegő gomb: a hideglevegő-gomb segítségével rögzíteni lehet a frizurát, a tartós hatásért
2,8m tápkábel