Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
24.590 Ft (19.362 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Babyliss 6713DE HAJSZÁRÍTÓ

Ár:
24.590 Ft (19.362 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Babyliss
Babyliss 6713DE HAJSZÁRÍTÓ

Leírás

2200W-os olasz gyártású, professzionális AC motoros hajszárító, ION funkcióval, 110 km/h levegősebességre képes, mely erőteljes szárítást biztosít, akár egy szalon hajszárító!
A 3 hő-/2 sebesség beállítás, valamint a zárolható hideglevegő gomb, különféle kombinációkat kínál a teljes szárításhoz és a megfelelő hajstílus beállításához! A csomagolás tartalmaz egy nagy befúvót a természetes fürtök fokozása érdekében, valamint egy vékony koncentrátor fúvókát a sima hajstílus megteremtésére!

Tulajdonságok és Tartozékok:

2200W teljesítményű, professzionális AC motor, a hosszú élettartamért (1000h)
110 km/h légfúvási sebesség
Olasz gyártmányú
ION funkció: Biztosítja, hogy hajszálaid ne töltődjenek fel, így nem fog szállni, még a frissen mosott hajad sem. Frizurádnak ragyogó hatást kölcsönöz, valamint elősegíti a hajápoló készítmények jótékony hatását.
2 sebesség és 3 hőmérséklet fokozat, vékony és vastag szálú hajhoz egyaránt
Zárolható hideglevegő gomb: a hideglevegő-gomb segítségével rögzíteni lehet a frizurát, a tartós hatásért
2,8m tápkábel
Tartozékok: szűkítő

A tartós adathordozó eszközök vonatkozásában: